Gerrit Jan van der Veenstraat 3 Leidschendam

Description

In de aantrekkelijke en rustige woonwijk Verzetsheldenwijk gelegen goed onderhouden 3 laags woonhuis met auto opstelplaats op eigen terrein, 4 slaapkamers, een modern toilet, moderne badkamer en luxe keuken. Wat een fijne, comfortabele woning!

De woonwijk kenmerkt zich door de speelse opzet qua straten, parkeren en groen. Door deze opzet ervaart men de wijk echt als autoluw. Verzetsheldenwijk is gelegen op loopafstand van Damcentrum (winkels, restaurants) en het historische centrum van Leidschendam (De Sluisjes). Maar ook The Mall of the Netherlands is met 10 minuten wandelen te bereiken. Sportvelden, kinderdagopvang, basis- en middelbare scholen treft u allen in de directe omgeving van deze mooie woning.

Ruime voortuin met auto-opstelplaats op eigen terrein; entree woning middels een hal met meterkast (6 groepen waarvan 3 met aardlekschakelaar), modern toilet met fonteintje (gerenoveerd in 2016). De begane grond is voorzien van een lichte plavuizenvloer met vloerverwarming; aan de voorzijde van de woning is de complete keuken gesitueerd voorzien van granieten werkblad, close-in-boiler, magnetron, oven/grill, vaatwasser en losse koelkast; tuingerichte woonkamer van 6.30×4.82 met open haard, trapkast en openslaande deuren naar de achtertuin gericht naar het noordoosten van 13.50×5.03.

Trap naar 1e etage, overloop, ruime moderne badkamer met toilet, dubbele wastafel, douche, ligbad en handdoek radiator; slaapkamer van 3.72×2.68 aan de voorzijde van de woning gesitueerd; slaapkamer van 4.82×464 met vaste kastenwand aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Voorheen was deze ruime slaapkamer opgedeeld in 2 aparte slaapkamers. Door het verplaatsen van de vaste kastenwand kunt u relatief eenvoudig hier weer 2 keurige kamers van maken, indien gewenst uiteraard. De eerste verdieping is voorzien van laminaat.

Trap naar zolder; overloop met lichte plavuizen en cv combi ketel uit 2008; ruime slaapkamer van 6.31×3.00 met laminaatvloer, een dakkapel en Velux dakramen en praktische bergruimte achter de knieschotten!

Het weten waard:
Gebruiksoppervlakte wonen 116,83 m2;
Bouwjaar 1987;
Dubbel glas in de gehele woning;
Buitenzijde alles geschilderd in de herfst van 2021;
Dubbelwandig geïsoleerd rookkanaal;
Energielabel C;
Ankerloze spouwmuren;
Gezien het bouwjaar van de woning wordt er in de NVM koopovereenkomst o.a. een ouderdoms- en materialen clausule opgenomen;
Oplevering begin augustus 2022.

Read the full description

Features

General

Listed since
6+ maanden
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Single-family home, mid-terrace
Type of construction
Existing property
Construction year
1987
Type of roof
Pans
Location
On a quiet road, in residential area

Surfaces and volume

Living
116 m²
External storage space
6 m²
Plot
156 m²
Capacity
384 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Shower, double sinks, bathtub, toilet
Number of floors
3
Services
Tv cable

Energy

Energy label
C
Isolation
Roof isolation, double glass, floor isolation
Heating
Boiler, underfloor heating partially
Hot water
Boiler
Boiler
HR (gas gestookt combiketel uit 2008, eigendom)

Cadastral data

Plotname
Veur B 8969
Surface
156 m²
Ownership situation
Full ownership
Plot
1021-B-8969

Outdoor space

Garden
Backyard, front yard
Backyard
68 m²
Location garden
Located on the noordoost

Storage space

Shed/storage room
Vrijstaand steen

Parking

Type of parking
On your own property
View all features

Other media