Heeswijkstraat 115 A Voorburg

Description

Bent u op zoek naar een heerlijk ruim dubbel bovenhuis met 170 gebruiksoppervlakte wonen, 6 slaapkamers en een heerlijk zonnig dakterras op een zeer centrale lokatie in Voorburg?

Deze woning is zeer goed bereikbaar op ca. 800 meter van het Prins Clausplein met ontsluiting naar Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Veel parkeerruimte en een laadpaal nabij. Met de nieuwe verbinding richting de snelwegen via de Rotterdamsebaan heeft u zelf een gloednieuwe supersnelle extra route om de stad in en uit te komen. Trein- en busstation Voorburg op 8 minuten loopafstand en station Den Haag Laan van NOI iets verderop.

Tegelijk mooi gelegen midden tussen de oude centra van zowel Voorburg als Rijswijk met een uitgebreid aanbod aan restaurants, winkeltjes, galeries en meerdere supermarkten. De vernieuwde Binckhorst is nabij, net als winkelcentrum De Julianabaan. Diverse fijne parken om de hoek zoals Middenburg, Hoekenburg, Arentsburgh, Forum Hadriani, kinderboerderij Vreugd en Rust direct achter het centrum en De Dorrepaal aan de andere kant aan de Vliet.

Heerlijk voor jonge gezinnen: twee basisscholen in de straat en diverse speeltuintjes in de buurt. Het speelveld achter wijkcentrum Agora werd onlangs nieuw ingericht. Naast het NS-station nog Opa’s veldje met voetbalveld, klimtoestel, kabelbaan en waterspeeltuin.

Entree van de woning middels een zeer ruime entreehal met voldoende (berg)ruimte voor bijvoorbeeld 2 scooters of meerdere fietsen, (binnen)bordestrap naar 1e etage, gang, afgesloten woonkeuken in welke verbonden is met de woonkamer middels een raam. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combi oven, 6 pits gasfornuis. Sfeervolle op de hoek gelegen L- vormige woonkamer van 6.08×4.93 deels 2.93 met gas open haard; zeer ruime kast onder de trap; compact toilet in basis uitvoering; tussenkamer 4.19×3.30 (aan het dakterras grenzend) momenteel in gebruik als vaste kastenkamer. Dit kan net zo goed een mooie ruime werkplek worden (indien u veel aan huis werkt) of een extra (de 6e) slaapkamer. Zonnig en besloten gelegen ruim dakterras van 4.55×6.15, ruime badkamer met 2 wastafels, wasmachine aansluiting, ligbad, aparte douche.
2e etage: overloop, basis toilet, vaste kast; open tussenruimte/ wederom een mogelijke werkplek; slaapkamer van 4.12×2.84; doorloop naar bergkamer/ inloopkast/slaapkamer van 3.03×1.99, slaapkamer van 3.92×3.03; slaapkamer van 4.37×3.06 (in het huidige gebruik tweeen opgesplitst); ruime hoofdslaapkamer 6.17×3.09 op de hoek gelegen.

Het weten waard:
Gebruiksoppervlakte wonen 170,1m2;
Bouwjaar 1913;
Verwarming en warm water middels CV-combi ketel HR CW4 uit 2018 Nefit;
Houten kozijnen met dubbel glas;
Vve actief, maandelijkse bijdrage € 180,-, collectieve opstalverzekering, meerjarenonderhoudsplan beschikbaar;
Electra inclusief groepenkast en bedrading vernieuwd, alles geaard met uitzonderlijk van plafond badkamer;
Gevels 10 jaar geleden gereinigd, gevoegd en geïmpregneerd;
Schilderwerk kozijnen eigen rekening;
In de NVM koopovereenkomst zal o.a. een ouderdoms- en asbestclausule worden opgenomen;
Oplevering in overleg.

Als u een woning zoekt met ruimte en een zonnig terras middenin de randstad welke u nog naar eigen inzicht verder kan moderniseren dan is dit absoluut de moeite waard te komen bezichtigen!

Read the full description

Features

General

Listed since
6+ maanden
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Apartment, upper-floor apartment
Type of construction
Existing property
Construction year
1913
Location
In residential area

Surfaces and volume

Living
170 m²
Building-related outside
26 m²
Capacity
577 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (6 bedrooms)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Shower, double sinks, bathtub, washing machine connection
Number of floors
2
Services
Natural ventilation, flue, tv cable

Energy

Isolation
Double glass
Heating
Boiler
Hot water
Boiler
Boiler
Nefit CW4 (gas gestookt combiketel uit 2018, eigendom)

Cadastral data

Plotname
Voorburg F 7396
Ownership situation
Full ownership
Plot
1038-F-7396

Outdoor space

Garden
Zonneterras
28 m²

Parking

Type of parking
Public parking, parking permits
View all features

Other media