Jaagpad 65 Rijswijk

Description

Omschrijving
Werkelijk prachtig gelegen (met fenomenaal uitzicht over de Vliet!!) royaal 3 laags dubbel bovenhuis (GBO ….m2) met veel originele details, 3 balkons en een eigen berging achter het gebouw gelegen. De woning is netjes onderhouden en biedt de mogelijkheid om geheel naar eigen wens te worden aangepast.

De unieke locatie aan De Vliet staan garant voor een fijne woonplek.
Een bezichtiging geeft u de juiste weergave van alle ruimte en rust in de woning. De woning dient intern wel gerenoveerd te worden.

De ligging is ideaal: op loopafstand van het Elsenburgerbos, een speeltuin en een kinderboerderij. Het Jaagpad en de aan de andere kant van de Vliet gelegen Delftweg zijn beide doodlopende wegen voor autoverkeer, dus de woning is zeer rustig gelegen. Het historische centrum van Delft is in slechts vijf minuten per fiets bereikbaar. Ook is een basisschool (Montessori) binnen 5 minuten met de fiets bereikbaar. In de directe omgeving bevindt zich het openbaar vervoer tussen Den Haag en Delft maar ook de uitvalswegen naar de A4, A12 en de A13.

De indeling en maatvoering zijn terug te vinden op de plattegrond maar hierbij treft u alvast een praktische samenvatting:
Entree appartement op straatniveau; meterkast 2 groepen, binnentrap naar de 1e etage: overloop, toilet met wasbakje; woonkamer van 10.45×5.18 (ged. Xxxx) met originele houten vloer, twee gashaard opstelplaatsen en toegang tot een zonnig balkon aan de voorzijde; vanuit de achterkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot het achterbalkon; keuken met koel-/ vriescombinatie, aansluitingen voor vaatwasser en wasmachine, oven, 4 pits gaskookplaat, RVS schouw en een deur naar achterbalkon. Trap naar 2e etage, overloop; gedateerde badkamer met toilet douche; aan de achterzijde van de woning zijn de 2 slaapkamers momenteel samengevoegd waardoor er een woningbrede slaapkamer van 5.18×4.79/ged. 2.61 is ontstaan; u kunt dit weer relatief snel splitsen tot 2 slaapkamers of een slaapkamer en badkamer, daar het deurkozijn is behouden vanaf de overloop. Vanaf de achterslaapkamer heeft u via een schuifpui toegang tot het zonnige achterbalkon. In de huidige opstelling heeft deze slaapkamer in de bijgetrokken zijkamer een wastafel met meubel. Aan de voorzijde van de woning zijn eveneens 2 slaapkamers gevestigd respectievelijk 4.51×2.86 en 2.21×2.22. De derde verdieping bereikt u momenteel nog enkel via een vlizotrap, op deze zolderetage is de cv combi ketel uit 2011 (type: Bosch HR); het dak is geïsoleerd en afgewerkt met gipsplaten en een Veluxraam. Door de toevoeging van een vaste trap neemt het aantal m2 gebruiksoppervlakte wonen aanzienlijk toe!

Het weten waard:
Gebruiksoppervlakte wonen 102,40 m2 (zonder de zolder mee te tellen);
Maandelijkse VvE bijdrage € …..,-;
CV-netwerk (leidingen, radiatoren en ketel) geheel aangelegd in 2011;
Schilderwerk dakgoten/overstekken uitstekende staat;
Sfeervolle glas in lood bovenramen;
De bergingen zijn door de Vve opnieuw opgebouwd inclusief een groen sedumdak;
In de NVM koopovereenkomst zal er een as-is-where-is clausule worden opgenomen (oa omvattende ouderdom uitgesloten en niet gebruikt door eigenaar);
Oplevering kan snel.

Read the full description

Features

General

Listed since
6+ maanden
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Apartment, upper-floor apartment
Type of construction
Existing property
Construction year
1939
Location
On a quiet road, on fairway, to water, in residential area, open location, unobstructed view

Surfaces and volume

Living
102 m²
Other indoor space
12 m²
Building-related outside
12 m²
Capacity
375 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Shower, toilet
Number of floors
3
Services
Flue, tv cable

Energy

Energy label
C
Isolation
Partially double glass
Heating
Boiler
Hot water
Boiler
Boiler
Bosch HR (gas gestookt combiketel uit 2011, eigendom)

Cadastral data

Plotname
Rijswijk G 2070
Ownership situation
Full ownership
Plot
829-G-2070

Storage space

Shed/storage room
Aangebouwd steen

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

Other media