Laan van Nieuw Oosteinde 133 Voorburg

Description

Bent u op zoek naar een heerlijk familiehuis met vele mogelijkheden op een prachtige kavel centraal in Voorburg gelegen? Dan is het de moeite waard naar deze 2 onder 1 kap woning te komen kijken gelegen op een perceel van 654 m2 eigen grond met een ruim 30 meter diepe achtertuin en dubbele garage!

Het mooie van dit object is dat het geheel naar eigen inzicht kan worden gerenoveerd waarbij u de keuze heeft nog veel originele details te behouden. Een aantal bijzonderheden welke we bij u extra onder de aandacht brengen zijn: sfeervolle bordestrap, paneeldeuren, originele schouwen, hoge plafonds en zeer veel ruimte binnen en buiten!

Gelegen op loopafstand van lokale winkels op de Van Arembergelaan, het winkelcentrum De Julianabaan, openbaar vervoer (Randstadrail, bus, tram en station Voorburg) en diverse mogelijkheden qua kinderopvang, basis- en middelbare scholen. Op 5 minuten fietsafstand van het historische centrum van Voorburg met zijn exclusieve restaurants, sfeervolle winkels en gezellige zaterdagmarkt. Tevens op steenworp afstand gelegen van de oprit naar de snelwegen A4, A12 en A13.

Het volledig vernieuwde Mall of the Netherlands rijdt u ook binnen 10 autominuten aan vanaf deze locatie.

Het woonhuis is genaamd: Gerridine.
U betreedt de kavel middels een ruime oprit waar u meerdere auto’s kunt stallen, in het verlengde daarvan staat de garage van 11.99×3.27 (ruimte voor 2 auto’s) welke middels een elektrische garagedeur te openen is.

Entree van de woning via de zijzijde van de woning: daar treft u het sfeervolle tochtportaal met zijn oorspronkelijke wandtegels aan; doorloop naar de centrale ruime hal welke zich o.a. kenmerkt door de prachtige bordestrap; toilet met fonteintje zijn hieraan gevestigd; lichte en ruime L-vormige woonkamer met hoge plafonds, erker en diverse schouwen (gashaarden afgesloten) alsmede openslaande deuren naar de ruime voor- en zeer riante (mooi in het groen gelegen) achtertuin; de ruime (woon)keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en biedt eveneens toegang tot de tuin, vanuit de keuken is er toegang tot de praktische, droge en ruime kelder alwaar de cv ketel is opgesteld.

Prachtige sfeervolle bordestrap geeft u toegang tot de 1e etage voorzien van 4 echt ruime slaapkamers en een tussenin gelegen badkamer. Uiteraard is deze indeling naar eigen inzicht aan te passen. Aan de voor- en achterzijde van de woning is een balkon aanwezig.

Steektrap naar 2e etage; ruime overloop; slaapkamer aan de achterzijde van de woning gesitueerd met dakkapel; uiteraard is ook de indeling van deze verdieping aan te passen zodat u naar eigen inzicht meerdere kamers kunt creƫren en indien gewenst een tweede badkamer!

Zeer bijzonder ruime achtertuin van 30.30 x 12.70!! gericht naar het noordoosten. Gezien de grootte kunt u hier altijd van de zon genieten, mits deze schijnt uiteraard! De gehele kavel inclusief voor- en achtertuin heeft een diepte van ca. 55m!

Het weten waard:
Gebruiksoppervlakte wonen 240 m2;
Kaveloppervlakte 654 m2;
Bouwjaar 1921;
Warm water middels badgeiser en keukengeiser;
Verwarming middels staande centrale verwarming, cv ketel in de kelder;
Gesaneerde olietank aanwezig onder toegangspad;
Verkoop via bewindvoerder, in de NVM koopovereenkomst zal o.a. een as-is where-is clausule (ouderdoms-, asbest- en niet gebruik door verkoper) worden opgenomen;
Bouwkundig onderzoeksrapport alsmede een asbestinventarisatierapport aanwezig;
De woning dient intern en extern gerenoveerd te worden;
Oplevering kan snel.

Read the full description

Features

General

Listed since
6+ maanden
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Mansion, two under one roof house
Type of construction
Existing property
Construction year
1921
Type of roof
Pans
Location
In residential area, unobstructed view

Surfaces and volume

Living
240 m²
Other indoor space
27 m²
Building-related outside
13 m²
External storage space
39 m²
Plot
654 m²
Capacity
941 m³

Layout

Number of rooms
9 rooms (6 bedrooms)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Bathtub, toilet, washbasin
Number of floors
4
Services
Natural ventilation, tv cable

Energy

Energy label
G
Isolation
No isolation
Heating
Boiler
Hot water
Geyser property

Cadastral data

Plotname
Voorburg E 6932
Surface
654 m²
Ownership situation
Full ownership
Plot
1038-E-6932

Outdoor space

Garden
Backyard, front yard, zijtuin
Backyard
385 m²
Location garden
Noordoost

Garage

2 cars
Services
Elektra, elektrische deur

Parking

Type of parking
On your own property, public parking, parking permits
View all features