de Oude Bleijk 60 Leidschendam

Description

Heerlijk ruime eengezinswoning te koop in Leidschendam Zuid welke u naar eigen inzicht intern volledig kunt renoveren. De woning is reeds ontdaan van keuken, badkamer, toilet, vloer- en wandafwerking. U hoeft in deze woning derhalve geen grote projecten meer te slopen en afvoeren. U kunt direct beginnen met opnieuw plaatsen en aanleggen van genoemde zaken in de woning.

Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk voorzien van vier slaapkamers, en een zonnige diepe achtertuin georiënteerd op het westen.
Het huis bevindt zich in een rustige en kindvriendelijke woonwijk met autovrije straten en veel groen. Er zijn winkels in de buurt zoals Damcentrum maar ook The Mall of the Netherlands is vlakbij. Diverse basis- en middelbare scholen zijn op loop- en fietsafstand, evenals het openbaar vervoer en de uitvalswegen. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.

Begane grond:
Entree via de voortuin en semi stenen berging, daar treft u de ruime hal met meterkast (4 groepen). De toiletruimte is qua formaat prima om een modern toilet met inbouwreservoir te plaatsen. Aan de voorzijde van de woning bevindt de keukenruimte. De lichte en tuingerichte woonkamer met een maatvoering van 5.78×5.12 heeft een praktische trapkast.
Middels de openslaande deuren aan de achterzijde heeft u toegang tot de achtertuin. De achtertuin is gunstig georiënteerd op het westen en heeft een maatvoering van 11.90×5.60m.

Eerste verdieping:
Middels de trap bereikt u de eerste verdieping. Aan de voorzijde is er een grote slaapkamer over de volle breedte van het huis. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee slaapkamers. Daarnaast beschikt de eerste verdieping over de ruimte om een inpandige badkamer te plaatsen.

Tweede verdieping:
Via de trap bereikt u de tweede verdieping van de woning met een overloop en een slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde. Daarnaast is er een grote bergruimte onder het schuine dak waar de cv-combiketel (merk Intergas, HR) is geplaatst, de wasmachine aansluiting is en heel veel bergruimte.

Het weten waard:
-Gebruiksoppervlakte wonen 120 m²;
-Energielabel C;
-Het huis is gebouwd in 1973;
-Het staat op 141m² eigen grond;
-Centrale verwarming en warmwater voorziening middels CV combi ketel (Intergas);
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-De woning is verhuurd geweest en wordt casco opgeleverd;
-De verkoopvoorwaarden van Stichting WoonInvest zijn van toepassing, zoals een eigenaarsclausule, een anti speculatiebeding van 5 jaar, een verplichting tot eigen bewoning van 2 jaar, een ouderdomsclausule en een materialenclausule. De vaste projectnotaris is Caminada Notarissen in Rijswijk;
-De oplevering kan snel plaatsvinden.

Read the full description

Features

General

Listed since
6+ maanden
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Single-family home, end house
Type of construction
Existing property
Construction year
1973
Type of roof
Pans
Location
On a quiet road, in residential area

Surfaces and volume

Living
120 m²
Other indoor space
7 m²
Plot
141 m²
Capacity
436 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bathrooms
1 bathroom
Number of floors
3
Services
Mechanical ventilation, tv cable

Energy

Energy label
C
Isolation
Double glass, hr glas
Heating
Boiler
Hot water
Boiler
Boiler
Intergas HR (gas gestookt combiketel uit , eigendom)

Cadastral data

Plotname
Stompwijk H 4582
Surface
141 m²
Ownership situation
Full ownership
Plot
945-H-4582

Outdoor space

Garden
Backyard, front yard
Backyard
55 m²
Location garden
Located on the west

Storage space

Shed/storage room
Aangebouwd hout

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

Other media