Under offer

Laan van Middenburg 46 Voorburg

Description

Stap binnen in de mogelijkheden van Laan van Middenburg 46, een juweeltje in gedateerde staat, wachtend om getransformeerd te worden tot jouw droomhuis.

In de jaren 30 van de vorige eeuw was de Laan van Middenburg dé winkelstraat van Voorburg West. Op nummer 46 heeft ooit een tabakswinkel gezeten, en in de jaren 80 zat er de “Natuurvoedselwinkel De Amethyst”, destijds een begrip in Voorburg, en voorloper van het hedendaagse Ekoplaza.
Dit voormalig woon / winkelpand heeft 2 voordeuren, waardoor er gedacht kan worden aan het creëren van o.a. een mantelzorgwoning, Bed & Breakfast, of zelfstandige woonruimte voor de kinderen.

Deze charmante woning biedt een unieke kans om naar eigen inzicht te moderniseren.

Ligging en woonomgeving:
Voorburg:
De Laan van Middenburg is gelegen op een ideale locatie met goede parkeergelegenheid, uitstekende openbaar vervoer verbindingen en snelle toegang tot de belangrijkste uitvalswegen in de Randstad (A4 / A12 / A 13). Hierdoor liggen ook steden zoals Den Haag, Amsterdam, Delft, Rotterdam en Utrecht binnen direct bereik.
In de Laan van Middenburg loopt nog een Tramspoor. Hier reed vroeger lijn 10, maar deze lijn is komen te vervallen. Hierdoor is de tramrails niet meer constant in gebruik. Wel rijdt Tramrestaurant Hoftrammm hier nog een aantal maal per week.
De Laan van Middenburg ligt verder op loopafstand van het NS station Voorburg (bus, trein en tram). Hier is ook de gezellige winkelstraat, De Herenstraat, met een diversiteit aan speciaalzaken, winkels en horecagelegenheden. Op zaterdag is er daar ook markt op het Oosteinde. Verder zijn ook scholen, sport en recreatie faciliteiten op loopafstand. En Natuurlijk genieten bij de Vliet, Huijgens, Hofwijck, Vreugd en Rust, Sonnenburgh en Park Middenburg.

Rijswijk, Leidschendam, Den Haag:
Het gezellige historische centrum van Rijswijk is gelegen op maar 5 minuten fietsafstand. Ook hier is op zaterdag altijd markt. Zowel Westfield Mall Of The Netherlands, als het centrum van Den Haag zijn met een kwartier fietsen te bereiken.

Indeling van de woning:
De indeling en maatvoering zijn terug te vinden op de plattegronden maar hierbij alvast een samenvatting:
Begane grond:
Entree begane grond; hal; (woon)kamer (voorheen als winkelruimte gebruikt) met vinyl vloerbedekking, vaste kasten en een eenvoudige open keuken; eenvoudig toilet met fontein; achtergelegen kamer met originele schouw en granito vloer; inpandige fietsenberging met granito vloer en deur naar de achtertuin. De zonnige achtertuin is circa 6.62 meter diep en 4.19 meter breed. Georiënteerd op zuidwesten en grenst aan de Koninginnelaan.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met een plavuizen vloer; aan de achterzijde (tuinzijde) is een royale kamer (altijd in gebruik geweest als de woonkamer) met een open haard; charmante grote keuken in originele staat aan de voorzijde. Voorkamer met inloopkast. Doucheruimte en apart toilet met fontein.

Tweede verdieping:
Overloop met plavuizen vloer; voorkamer met kurk vloer, vaste inloopkast en een dakkapel; achterkamer met houten vloer, dakkapel vaste kast; zijkamer met plavuizen en velux dakraam.

Het weten waard:
– Gebruiksoppervlakte wonen: 140 m2;
– Gelegen op eigen grond;
– Paneeldeuren aanwezig;
– Centrale verwarming met warmwatervoorziening (Intergas, geplaatst 08-11-2022);
– Energielabel C;
– Bij verkoop zal een ouderdoms- en materialen clausule worden opgenomen aangevuld met o.a. een eigenaarsclausule (niet bewoond door de eigenaar);
– Oplevering in overleg bespreekbaar.

Hoewel deze woning intern renovatie behoeft kan met de juiste visie en liefde de Laan van Middenburg 46 uitgroeien tot een ware parel. Grijp deze kans en maak van deze woning jouw eigen meesterwerk.

Read the full description

Features

General

Listed since
29 April 2024
Status
Under offer
Acceptance
In consultation
Type of house
Mansion, mid-terrace
Type of construction
Existing property
Construction year
1921
Type of roof
Pans
Location
In residential area

Surfaces and volume

Living
140 m²
Plot
85 m²
Capacity
508 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (4 bedrooms)
Number of floors
3
Services
Skylight, natural ventilation

Energy

Energy label
C
Isolation
Partially double glass
Heating
Boiler
Hot water
Boiler
Boiler
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2022, eigendom)

Cadastral data

Plotname
Voorburg F 4940
Surface
85 m²
Ownership situation
Full ownership
Plot
1038-F-4940

Outdoor space

Garden
Backyard
Backyard
28 m²
Location garden
Located on the southwest accessible through the back

Storage space

Shed/storage room
Inpandig

Parking

Type of parking
Parking permits
View all features

Other media