Onze gegevens

Met het team van Meijs & Alink Makelaardij vindt u uw droomhuis!

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Uw ideale kantoorpand? Meijs & Alink Makelaardij is dé makelaar en taxateur om u bij dit traject te begeleiden.

Waarom zijn wij uw beste keuze?

Door onze inbreng, input en scherpe onderhandelingen leveren wij u geld op! In dit vaak spannende proces zijn wij uw rots in de branding. Wat zijn uw verwachtingen en wensen? Wat is financieel mogelijk? Samen met u bepalen wij aan de hand van deze en vele andere vragen uw zoekopdracht op maat. Vervolgens ontvangt u dagelijks tips en het nieuwe aanbod vanuit het uitwisselingssysteem van de NVM. Meijs & Alink Makelaardij houdt natuurlijk ook scherp al het overige aanbod voor u in Den Haag en Voorburg in de gaten. U bent dus volledig op de hoogte van alles wat binnen uw wensen past.

Onze expertise

Bij bezichtigingen gaan wij met u mee. Wij letten daarbij scherp op de prijs/kwaliteit verhoudingen op zaken zoals het plaatselijke bestemmingsplan, planologische ontwikkelingen en andere omgevingsfactoren. Als u dat wilt, maken wij een schatting van eventuele verbouwingskosten voor u. Zo maakt u dus een weloverwogen keuze die niet alleen op emotie is gebaseerd. Wij ontzorgen u uiteraard bij het gehele biedingsproces.

Maak een afspraak of bel ons meteen via 070-3877905