Met het team van Meijs & Alink Makelaardij vindt u uw droomhuis!

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Uw ideale kantoorpand? Meijs & Alink Makelaardij is dé makelaar en taxateur om u bij dit traject te begeleiden.

Waarom zijn wij uw beste keuze?

Door onze inbreng, input en scherpe onderhandelingen leveren wij u geld op! In dit vaak spannende proces zijn wij uw rots in de branding. Wat zijn uw verwachtingen en wensen? Wat is financieel mogelijk? Samen met u bepalen wij aan de hand van deze en vele andere vragen uw zoekopdracht op maat. Vervolgens ontvangt u dagelijks tips en het nieuwe aanbod vanuit het uitwisselingssysteem van de NVM. Meijs & Alink Makelaardij houdt natuurlijk ook scherp al het overige aanbod voor u in de gaten. U bent dus volledig op de hoogte van alles wat binnen uw wensen past.

Ons werkgebied bevat zowel Voorburg als Den Haag en de omliggende plaatsen.

Onze expertise

Bij bezichtigingen gaan wij met u mee. Wij letten daarbij scherp op de prijs/kwaliteit verhoudingen op zaken zoals het plaatselijke bestemmingsplan, planologische ontwikkelingen en andere omgevingsfactoren. Als u dat wilt, maken wij een schatting van eventuele verbouwingskosten voor u. Zo maakt u dus een weloverwogen keuze die niet alleen op emotie is gebaseerd. Wij ontzorgen u uiteraard bij het gehele biedingsproces.

Maak een afspraak of bel ons meteen via 070-3877905