Over ons

Meijs en Alink Makelaardij is een ervaren makelaarskantoor met jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Gevestigd in Voorburg en zowel actief als in Voorburg, Leidschendam en Den Haag. Wij bieden een breed scala aan diensten voor zowel kopers als verkopers. Het team van Meijs en Alink Makelaardij bestaat uit professionele makelaars die zich richten op het leveren van kwalitatief en persoonlijke service. Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis, of juist uw woning wilt verkopen; Meijs en Alink Makelaardij is er om te helpen bij elke stap van het proces.

Benedikte Zijlstra (RM/RT)

06-55337257
benedikte@meijsenalink.nl

Benedikte is sinds 2004 de eigenaar van Meijs & Alink Makelaardij. Ze is beëdigd NVM makelaar, taxateur en bouwkundig adviseur. Ze is een adviserende, probleem-oplossende, creatieve ‘no nonsense’ duizendpoot op het gebied van alle soorten onroerend goed. De drijvende kracht binnen het team. Benedikte houdt van duidelijkheid en niet van wollige adviezen. Ze heeft een open en eerlijke relatie met al haar klanten en relaties.

Jennifer Margés (RM/RT)

06-21395758
jennifer@meijsenalink.nl

Jennifer begeleidt u voor Meijs en Alink Makelaardij met veel enthousiasme in alle fasen van het aankoop of verkooptraject. Zo gaat ze bijvoorbeeld op pad met woningzoekenden, maar adviseert verkopers ook op het gebied van styling. Ze zorgt ervoor dat de  aan-of verkoop succesvol verloopt. 

Laura van der Sleesen (ARMT)

06-51113294
laura@meijsenalink.nl

Uw woning staat pas echt in de spotlights als Laura ermee aan de slag gaat. Zij is onze fotograaf / assistent makelaar en zorgt voor de prachtigste foto’s van uw woning. Aan de KABK heeft ze de opleiding ‘fotografische vormgeving’ succesvol afgerond, wat ook geldt voor de opleiding ARMT. Haar creativiteit en scherpe oog voor fotografie vormt een belangrijke bijdrage voor de succesvolle verkoop of verhuur van uw woning.

Tamara van der Vaart (ARMT)

06-10302932
tamara@meijsenalink.nl

Gaby van Vessem

info@meijsenalink.nl

Gaby is onze altijd opgewekte en uiterst behulpzame gastvrouw op ons gezellige kantoor in Voorburg. Met haar ontwapende uitstraling en een vlot inlevingsvermogen ondersteunt ze ons – en onze klanten – met alle van belang zijnde (administratieve) zaken.

U treft haar vast als u bij ons binnenwandelt of met ons belt.

Alexandra van den Akker (ARMT)

06-14454186
alexandra@meijsenalink.nl

The Expat Agency is de afdeling voor de aan-en verhuur van Meijs & Alink Makelaardij. Alexandra heeft jarenlange ervaring in de makelaardij en in de zakelijke dienstverlening. Mede door Alexandra is Meijs & Alink Makelaardij een gerenommeerde speler geworden op het gebied van woningen voor expats. Ze is heel bevlogen bij het vinden van een fijn (t)huis voor expats. Ook is ze een betrouwbare, betrokken partner voor de verhuurder. Samen met Nathalie vormt ze een ijzersterk, professioneel team.

Nathalie Brinkhuijsen (ARMT)

06-53707399
nathalie@meijsenalink.nl

Nathalie begeleidt voor The Expat Agency met veel kundigheid en enthousiasme zowel de verhuurder als de expat. Met haar jaren lange ervaring in de relocation branch weet zij als geen ander een Expat te begeleiden met de verhuizing naar Nederland. Samen met Alexandra vormt ze een ijzersterk, professioneel team.