Expats Voorburg en Den Haag

Een expat is een persoon die tijdelijk in een ander land verblijft vanwege werk, studie, of andere professionele redenen. Bij Meijs & Alink Makelaardij zijn we gespecialiseerd in het verhuren aan expats.

Verhuur en Huisvesting voor Expats in Voorburg

In samenwerking met onze enthousiaste collega’s van ‘The Expat Agency’ bieden we uitgebreide mogelijkheden voor expat huisvesting in de omgeving van Voorburg en Den Haag. Ons sterke netwerk en goede relaties met (internationale) bedrijven in de regio Den Haag stellen ons in staat om snel en doelgericht te schakelen. Dit resulteert in tevreden verhuurders en huurders.

Voordelen van verhuren aan Expats

Het verhuren van uw woning aan expats biedt niet alleen een aantrekkelijk maandelijks rendement, maar ook zorgvuldige huurdersselectie. Onze grondige achtergrondchecks garanderen dat alleen betrouwbare huurders in uw woning terechtkomen. Of het nu voor een korte of langere periode is, verhuur aan expats is een betrouwbare keuze.

Onze diensten en aanpak

Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we samen de gewenste huurprijs vast. Daarna maken onze fotografen een professionele presentatie van uw woning, die opvalt op zowel Funda huur als op onze eigen website.

Wij coördineren bezichtigingen en voeren verhuuronderhandelingen, altijd in nauw overleg met u. Zodra er overeenstemming is bereikt, stellen we een juiste (NVM) overeenkomst op en regelen we inspectie en sleuteloverdracht. Onze expertise zorgt ervoor dat u als verhuurder volledig wordt ontzorgd.

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking via +31 (0)70-38 77 905 of mail ons via info@expatagency.nl.

Bent u zelf een expats en/of zoekt u een huurwoning in Den Haag of Voorburg?

Bekijk hieronder het recente aanbod van huurwoningen in de regio Voorburg en Den Haag.

Ons recente aanbod van huurwoningen

Laan van de Mensenrechten 100
's-Gravenhage
Sir Winston Churchillln 34
Rijswijk
Harry Diesfeldtlaan 9
's-Gravenhage

Bezoek onze aanbodpagina om ons complete aanbod huurwoningen te bekijken.

Zoekt u een professionele makelaar om uw woning te verkopen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!