Huur / Verhuur

Bij Meijs & Alink Makelaardij zijn we gespecialiseerd in verhuur en werken nauw samen met ‘The Expat Agency’. Profiteer van ons uitgebreide verhuurnetwerk en onze sterke relaties met bedrijven in Den Haag en omliggende gebieden. Wij opereren snel, doelmatig en efficiënt, met tevreden verhuurders en huurders als resultaat. Wij verhuren graag uw woning in de regio Den Haag en Voorburg.

Bij Meijs & Alink Makelaardij zijn we experts in het verhuren aan expats. Bekijk onze verhuurpagina voor expats voor meer informatie.

Waarom verhuren?

Verhuren van een woning levert u maandelijks een mooi rendement op. Maar u bent natuurlijk ook zuinig op uw bezit en laat niet “zo maar” iemand in uw woning wonen. Verhuur aan expats voor kortere of langere tijd is daarom een goede optie. Na een grondige achtergrondcheck stellen wij graag potentiële huurders aan u voor zodat u een comfortabele keuze kunt maken. Samen met u maken wij dit verhuurproces succesvol!

Wat kunt u verwachten?

In ons kennismakingsgesprek stellen wij de gewenste huurprijs vast. Vervolgens maakt onze fotograaf een mooie presentatie van uw woning, zodat uw woning opvalt op de diverse websites waar we de woning op zullen presenteren.

Daarnaast organiseren wij bezichtigingen en voeren de verhuuronderhandelingen. Dit alles vanzelfsprekend in goed overleg met u.

Zodra de partijen het eens zijn, stellen we de juiste (NVM) overeenkomst op en zorgen we voor de inspectie en de sleuteloverdracht. Wij doen er alles aan om u als verhuurder/eigenaar volledig te ontzorgen. U kunt vertrouwen op onze expertise!

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking via + 31 (0)70-38 77 905 of mail ons via info@expatagency.nl