Onze gegevens

(EXPAT-)Huur / Verhuur

Meijs & Alink Makelaardij is specialist op het gebied van verhuur aan expats. Wij doen dit met onze enthousiaste collega’s van ‘The Expat Agency’. Profiteer van ons uitgebreide verhuurnetwerk en onze goede samenwerking met (internationale-) bedrijven in Den Haag en omstreken. Wij schakelen snel, doelmatig en efficiënt. Met tevreden verhuurders en huurders als resultaat.

Waarom verhuren?

Verhuren van een woning levert u maandelijks een mooi rendement op. Maar u bent natuurlijk ook zuinig op uw bezit en laat niet “zo maar” iemand in uw woning wonen. Verhuur aan expats voor kortere of langere tijd is daarom een goede optie. Na een grondige achtergrondcheck stellen wij graag potentiele huurders aan u voor zodat u een comfortabele keuze kunt maken. Samen met u maken wij dit verhuurproces succesvol!

Wat kunt u verwachten?

In ons kennismakingsgesprek stellen wij de gewenste huurprijs vast. Vervolgens maakt onze fotograaf een mooie presentatie van uw woning, zodat uw woning opvalt op zowel https://www.funda.nl/huur/ als https://meijsenalink.nl.

Verder organiseren wij bezichtigingen en voeren de verhuuronderhandelingen. Dit alles vanzelfsprekend in goed overleg met u.

Zodra de partijen het eens zijn, stellen we de juiste (NVM) overeenkomst op en zorgen we voor de inspectie en de sleuteloverdracht. Wij doen er alles aan om u als verhuurder/eigenaar volledig te ontzorgen. U kunt vertrouwen op onze expertise!

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking via + 31 (0)70-38 77 905 of mail ons via info@expatagency.nl