Onze gegevens

Makelaar Den Haag? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Zoekt u een makelaar in Den Haag? Dan bent u bij Meijs & Alink Makelaardij aan het juiste adres.  Den Haag is zeer bekend terrein voor ons. Wilt u een huis kopen? Uw huis verkopen? Of wilt u verhuren of juist huren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en waarde-indicatie. Ook voor bedrijfsmatig onroerend goed kunt u bij ons terecht.

Passie, kennis en kunde

Daar staan wij voor bij Meijs & Alink! Een uitgebreid gesprek over uw wensen en verwachtingen ten aanzien van de aankoop, verkoop, verhuur of huur is voor ons essentieel. Daar beginnen we mee.

Woning verkopen Den Haag

Is een huis verkopen voor u geen dagelijkse kost? Dan ontzorgt Meijs & Alink Makelaardij u graag in dit proces! Wij verlenen onze dienstverlening al jarenlang in de regio Den Haag en Voorburg met veel passie, kennis en kunde.

Op basis van onze kunde en expertise, ondersteunt door specialistisch vooronderzoek en (indien u dat wenst) een bouwkundige analyse, bepalen wij de waarde van uw woning. Vervolgens gaan we met u in overleg en bepalen we samen de vraagprijs.

Onze op maat professionele verkoopservice bestaat uit een goed verzorgde (digitale) verkoopbrochure en uitgebreide online zichtbaarheid op funda.nl, meijsenalink.nl en uiteraard op onze socials (bijv. Instagram en Facebook). Wij tonen uw huis ook in onze LED etalage, waar dagelijks vele (potentiële) kopers langskomen en eventueel bij ons kantoor binnen wandelen om te informeren naar het nieuwe woning aanbod. Ook kunt u met uw woning desgewenst meenemen met de Open Huis dagen.

De beste verkoopprijs en condities

Daar gaan wij voor! Wij zijn uiteraard bij alle bezichtigingen aanwezig, u hoeft daar zelf niet bij te zijn. Met geïnteresseerde gegadigden onderhandelen wij nét zolang totdat we het beste resultaat voor u hebben bedongen. Meijs & Alink Makelaardij ontzorgt, onderhandelt en begeleidt u bij élke stap tot en met de overdracht bij de notaris.

Interesse? Maak een afspraak of bel ons via 070-3877905

Vindt uw droomhuis in Den Haag

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Den Haag? Meijs & Alink Makelaardij is dé makelaar en taxateur om u bij dit traject te begeleiden.

Waarom zijn wij uw beste keuze?

Door onze kennis van de markt, inbreng, input en scherpe onderhandelingen leveren wij u geld op! In dit vaak spannende proces zijn wij uw rots in de branding. Wat zijn uw verwachtingen en wensen? Wat is financieel mogelijk? Samen met u bepalen wij aan de hand van deze en vele andere vragen uw zoekopdracht op maat. Vervolgens ontvangt u dagelijks tips en het nieuwe aanbod vanuit het uitwisselingssysteem van de NVM. Meijs & Alink Makelaardij houdt natuurlijk ook scherp al het overige aanbod voor u in de gaten. U bent dus volledig op de hoogte van alles wat binnen uw wensen past.

Onze expertise

Bij bezichtigingen gaan wij met u mee. Wij letten daarbij scherp op de prijs/kwaliteit verhoudingen op zaken zoals het plaatselijke bestemmingsplan, planologische ontwikkelingen en andere omgevingsfactoren. Als u dat wilt, maken wij een schatting van eventuele verbouwingskosten voor u. Zo maakt u dus een weloverwogen keuze die niet alleen op emotie is gebaseerd. Wij ontzorgen u uiteraard bij het gehele biedingsproces.

Woning huren/verhuren Den Haag

Meijs & Alink Makelaardij is specialist op het gebied van verhuur aan expats. Wij doen dit met onze enthousiaste collega’s van ‘The Expat Agency’. Profiteer van ons uitgebreide verhuurnetwerk en onze goede samenwerking met (internationale-) bedrijven in Den Haag en omstreken. Wij schakelen snel, doelmatig en efficiënt. Met tevreden verhuurders en huurders als resultaat.

Waarom verhuren?

Verhuren van een woning levert u maandelijks een mooi rendement op. Maar u bent natuurlijk ook zuinig op uw bezit en laat niet “zo maar” iemand in uw woning wonen. Verhuur aan expats voor kortere of langere tijd is daarom een goede optie. Na een grondige achtergrondcheck stellen wij graag potentiële huurders aan u voor zodat u een comfortabele keuze kunt maken. Samen met u maken wij dit verhuurproces succesvol!

Wat mag u van ons verwachten?

In ons kennismakingsgesprek stellen wij de gewenste huurprijs vast. Vervolgens maakt onze fotograaf een mooie presentatie van uw woning, zodat uw woning opvalt op zowel Funda Huur als op onze eigen website.

Verder organiseren wij bezichtigingen en voeren de verhuuronderhandelingen. Dit alles vanzelfsprekend in goed overleg met u.

Zodra de partijen het eens zijn, stellen we de juiste (NVM) overeenkomst op en zorgen we voor de inspectie en de sleuteloverdracht. Wij doen er alles aan om u als verhuurder/eigenaar volledig te ontzorgen. U kunt vertrouwen op onze expertise!

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking via + 31 (0)70-38 77 905 of mail ons via info@expatagency.nl