Vind uw droomhuis in Den Haag met Meijs & Alink Makelaars – Dé Makelaar in Den Haag

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar in Den Haag? Overweeg Meijs & Alink Makelaardij – de toonaangevende NVM makelaar in de Haagse woningmarkt. In de huidige drukke woningmarkt is het verstandig om te worden ondersteund door een professionele makelaar bij het kopen, huren, verhuren of verkopen van een huis. Wij bieden ook diensten aan voor bedrijfsmatig onroerend goed en hebben een toegewijd Expat Agency geleid door ervaren professionals, waardoor we ook de ideale keuze zijn voor expats die op zoek zijn naar een betrouwbare makelaar in Den Haag.

Maak vandaag nog een afspraak met Meijs & Alink Makelaardij om uw vastgoeddoelen te realiseren.

Wilt u een woning kopen?

Het vinden van uw droomwoning is natuurlijk de eerste stap.

U kunt beginnen met het bekijken van ons aanbod van huurwoningen of koopwoningen in Den Haag. Indien uw droomhuis daar niet tussen staat zijn wij u graag van dienst als aankoopmakelaar. Dankzij onze connecties als NVM-makelaar en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u het nieuwe woningaanbod eerder aanbieden. In de huidige tijd is het vinden en kopen van een woning in Den Haag geen eenvoudige taak. Maar u hoeft het niet alleen te doen! Het is verstandig om een ervaren partij aan uw zijde te hebben met de juiste connecties en kennis van de grillige huizenmarkt. U bent niet de enige die op zoek is naar een woning, dus de concurrentie is groot. Wij zijn dé partij die u als aankoopmakelaar kan ondersteunen bij het zoeken en aankopen van een huis in de stad.

  • Samen bespreken we welke woning het beste bij u past en hoe we deze het beste kunnen vinden en kopen.
  • We houden u op de hoogte van het nieuwe aanbod. Meestal zelfs nog eerder dan Funda.
  • U kunt dan vaak als een van de eerste een bezichtiging inplannen.
  • Wij kijken met u mee en letten op de prijs/kwaliteit/ligging.
  • Wij bekijken ook het plaatselijke bestemmingsplan en andere omgevingsfactoren zodat u een weloverwogen keuzen kunt maken.
  • En uiteraard helpen wij u met de onderhandelingen.

Kies Meijs & Alink Makelaardij als uw aankoopmakelaar in Den Haag.

Professionele hulp bij het verkopen van uw woning in Den Haag – Onze ervaren makelaars staan voor u klaar

Bent u op zoek naar een makelaar om uw woning te verkopen in Den Haag? Als makelaar hebben wij jarenlang ervaring in het verkopen van woningen in Den Haag. Onze professionals bieden een compleet pakket aan diensten waarmee u de verkoop van uw woning zo eenvoudig en stressvrij mogelijk kunt laten verlopen. We zullen u helpen met het bepalen van de waarde, het plaatsen van advertenties en het vinden van de juiste kopers. We staan klaar om u te helpen bij het verkopen van uw woning in Den Haag.

Op basis van specialistisch vooronderzoek en eventueel een bouwkundige analyse, bepalen wij de waarde van uw woning. Vervolgens stellen we samen met u de vraagprijs vast. Door onze expertise en kunde helpen wij u om de maximale verkoopprijs voor uw woning te realiseren.

U wilt uw woning verkopen in Den Haag? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons om uw woningverkoop in Den Haag succesvol te laten verlopen.

Professionele verkoopservice voor uw woning in Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Den Haag voor het verkopen van uw woning? Bij Meijs & Alink Makelaardij bieden wij een op maat gemaakte professionele verkoopservice, inclusief een goed verzorgde digitale verkoopbrochure en uitgebreide online zichtbaarheid op Funda.nl, Meijsenalink.nl en onze sociale media kanalen zoals Instagram en Facebook.

Om uw woning nog meer in de spotlight te zetten, tonen wij uw huis in onze LED etalage, waar dagelijks veel (potentiële) kopers langslopen en mogelijk ons kantoor binnenwandelen om te informeren naar het nieuwe woningaanbod. Ook kunt u uw woning desgewenst meenemen in de Open Huis dagen.

Kies voor Meijs & Alink Makelaardij voor een professionele verkoop van uw woning in Den Haag.

Beste verkoopprijs en condities bij de verkoop van uw woning

Als makelaar in Den Haag gaan wij voor de beste verkoopprijs en condities bij de verkoop van uw woning! Wij nemen de tijd om bezichtigingen te begeleiden en gaan vervolgens met serieuze geïnteresseerde kopers om de tafel zitten om het beste resultaat voor u te behalen: de beste condities en een goede verkoopprijs. Bij elke stap in het verkoopproces, tot en met de overdracht bij de notaris, begeleiden wij u graag.

Wilt u meer weten? Maak een afspraak.

Waarom voor ons kiezen als aankoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar in Den Haag zorgen wij ervoor dat u geld bespaart door onze kennis van de markt, inbreng, input en scherpe onderhandelingen! Wij zijn uw steun en toeverlaat tijdens dit vaak spannende proces. Lees meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij het kopen van een woning in Den Haag.

Onze expertise met het kopen van een woning in Den Haag

Als u een woning heeft gevonden die u interesseert, gaan we graag samen met u het huis bezichtigen. Wij hechten veel waarde aan de prijs/kwaliteit verhouding en letten op andere belangrijke zaken. Bovendien voeren wij vooraf een gedegen onderzoek uit naar planologische ontwikkelingen en het plaatselijke bestemmingsplan. Indien gewenst, maken wij ook een schatting van de mogelijke verbouwingskosten, bijvoorbeeld voor verduurzaming. Zo kunt u weloverwogen beslissen zonder dat uw emoties de overhand nemen. Als u vervolgens besluit om het pand te kopen, ondersteunen wij u bij het gehele biedingsproces en ontzorgen wij u volledig. Wij hebben jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Den Haag en beschikken over een groot netwerk, ook voor expats.

Woning huren/verhuren Den Haag

Meijs & Alink Makelaardij heeft jarenlange ervaring met het huren en verhuren van onroerend goed in Den Haag en omstreken. Wij zijn dé verhuurspecialist voor expats in Den Haag. We bieden snelle en efficiënte service aan onze huurders en verhuurders. Onze focus ligt op doelmatig en efficiënt werk leveren. Wij werken persoonlijk en begeleiden u als huurder of als verhuurder volledig in het verhuur- of huur traject. Daarnaast zijn wij, samen met onze enthousiaste collega’s van ‘The Expat Agency’, gespecialiseerd in het verhuren van vastgoed aan expats. Vele huurders en verhuurders zijn u al voorgegaan.

Voordelen van het verhuren van een woning

Uiteraard bent u zuinig op uw bezit en laat u niet “zo maar” iemand in uw woning wonen. Wij assisteren daarom graag bij het selecteren van huurders om te zorgen dat u de juiste huurder vindt. Wij zullen een grondige controle uitvoeren en de serieuze kandidaten aan u voorstellen. Het verhuren aan expats voor kortere of lange termijn kan een goede optie zijn. Expats hebben vaak meer te besteden en de huur wordt soms volledig of gedeeltelijk door de werkgever betaald. In dat geval kunt u rekenen op een goed rendement. Samen met u maken wij het verhuurproces succesvol!

Wat mag u van ons verwachten?

Nadat we kennis met elkaar hebben gemaakt bepalen we samen de gewenste huurprijs. Wij zorgen dat er mooie foto’s worden gemaakt met een mooie presentatie en zullen deze op huursites publiceren (zoals Funda Huur) en op onze eigen website. Ook zullen we de woning uiteraard delen met ons netwerk, ons eigen expat bestand en op de social media platformen.

Wij organiseren bezichtigingen en voeren de verhuuronderhandelingen uit. Met alles houden we u uiteraard goed op de hoogte.

Als alle partijen het met elkaar eens zijn, zullen we een (NVM) overeenkomst opstellen en zorgen voor de inspectie en de sleuteloverdracht. Onze focus is om u als verhuurder/eigenaar volledig te ontzorgen. U kunt vertrouwen op onze expertise en ervaring!

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.