Onze gegevens

Zoekt u een makelaar in Den Haag?

Als u op zoek bent naar een makelaar in Den Haag, dan is Meijs & Alink Makelaardij een bekende naam in de Haagse woningmarkt. Als NVM makelaar zijn wij de juiste partij om u te ondersteunen in deze drukke woningmarkt. Vooral in deze tijd is het niet verstandig om zonder makelaar een huis te kopen, huren, verhuren of te verkopen. Bij ons kunt u ook terecht voor bedrijfsmatig onroerend goed. Onze Expat Agency, geleid door ervaren dames, maakt ons ook een uitstekende keuze voor expats die op zoek zijn naar een makelaar in Den Haag.

Wilt u een woning kopen?

Het vinden van uw droomwoning is natuurlijk de eerste stap. Dankzij onze connecties als NVM-makelaar en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u het nieuwe woningaanbod eerder aanbieden. In de huidige tijd is het vinden en kopen van een woning in Den Haag geen eenvoudige taak. Maar u hoeft het niet alleen te doen! Het is verstandig om een ervaren partij aan uw zijde te hebben met de juiste connecties en kennis van de grillige huizenmarkt. U bent niet de enige die op zoek is naar een woning, dus de concurrentie is groot. Wij zijn dé partij die u als aankoopmakelaar kan ondersteunen bij het zoeken en aankopen van een huis in de stad.

  • Samen bespreken we welke woning het beste bij u past en hoe we deze het beste kunnen vinden en kopen.
  • We houden u op de hoogte van het nieuwe aanbod. Meestal zelfs nog eerder dan Funda.
  • U kunt dan vaak als een van de eerste een bezichtiging inplannen.
  • Wij kijken met u mee en letten op de prijs/kwaliteit/ligging.
  • Wij bekijken ook het plaatselijke bestemmingsplan en andere omgevingsfactoren zodat u een weloverwogen keuzen kunt maken.
  • En uiteraard helpen wij u met de onderhandelingen.

Kies Meijs & Alink Makelaardij als uw aankoopmakelaar in Den Haag.

Woning verkopen Den Haag

Als het verkopen van een huis geen dagelijkse kost voor u is, dan helpen wij u graag bij dit proces! Als ervaren makelaar in Den Haag leveren wij waardevolle adviezen en suggesties voor de positionering van uw woning op de markt. Met onze jarenlange ervaring in de regio Den Haag en Voorburg, bieden wij onze diensten met veel passie, kennis en kunde aan.

Op basis van onze expertise en kunde, ondersteund door specialistisch vooronderzoek en eventueel een bouwkundige analyse, bepalen wij de waarde van uw woning. Vervolgens gaan we samen met u in overleg en stellen we de vraagprijs vast.

Verkoopservice

Onze op maat professionele verkoopservice bestaat uit een goed verzorgde (digitale) verkoopbrochure en uitgebreide online zichtbaarheid op funda.nl, meijsenalink.nl en uiteraard op onze sociale platformen (zoals Instagram en Facebook). Wij tonen uw huis ook in onze LED etalage, waar dagelijks vele (potentiële) kopers langskomen en eventueel bij ons kantoor binnen wandelen om te informeren naar het nieuwe woning aanbod. Ook kunt u met uw woning desgewenst meenemen met de Open Huis dagen.

Beste verkoopprijs en condities bij de verkoop van uw woning

Als makelaar in Den Haag gaan wij voor de beste verkoopprijs en condities bij de verkoop van uw woning! Wij nemen de tijd om bezichtigingen te begeleiden en gaan vervolgens met serieuze geïnteresseerde kopers om de tafel zitten om het beste resultaat voor u te behalen: de beste condities en een goede verkoopprijs. Bij elke stap in het verkoopproces, tot en met de overdracht bij de notaris, begeleiden wij u graag.

Wilt u meer weten? Maak een afspraak.

Waarom voor ons kiezen als aankoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar in Den Haag zorgen wij ervoor dat u geld bespaart door onze kennis van de markt, inbreng, input en scherpe onderhandelingen! Wij zijn uw steun en toeverlaat tijdens dit vaak spannende proces. Samen met u bespreken we uw verwachtingen en wensen en bepalen we aan de hand van financiële mogelijkheden uw zoekprofiel en stellen we een selectie samen van woningen die aan uw eisen voldoen. U ontvangt dagelijks het nieuwe aanbod vanuit het uitwisselingssysteem van de NVM, maar dat is nog niet alles wat we doen. Wij houden ook het overige aanbod goed in de gaten en hebben daarbij een groot netwerk dat we kunnen inzetten om uw droomwoning te vinden.

Lees wat de NVM u kan vertellen over de NVM-aankoopmakelaar.

Onze expertise met het kopen van een woning in Den Haag

Als u een woning heeft gevonden die u interesseert, gaan we graag samen met u het huis bezichtigen. Wij hechten veel waarde aan de prijs/kwaliteit verhouding en letten op andere belangrijke zaken. Bovendien voeren wij vooraf een gedegen onderzoek uit naar planologische ontwikkelingen en het plaatselijke bestemmingsplan. Indien gewenst, maken wij ook een schatting van de mogelijke verbouwingskosten, bijvoorbeeld voor verduurzaming. Zo kunt u weloverwogen beslissen zonder dat uw emoties de overhand nemen. Als u vervolgens besluit om het pand te kopen, ondersteunen wij u bij het gehele biedingsproces en ontzorgen wij u volledig. Wij hebben jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Den Haag en beschikken over een groot netwerk, ook voor expats.

Woning huren/verhuren Den Haag

Meijs & Alink Makelaardij heeft jarenlange ervaring met het huren en verhuren van onroerend goed in Den Haag en omstreken. Wij zijn dé verhuurspecialist voor expats in Den Haag. We bieden snelle en efficiënte service aan onze huurders en verhuurders. Onze focus ligt op doelmatig en efficiënt werk leveren. Wij werken persoonlijk en begeleiden u als huurder of als verhuurder volledig in het verhuur- of huur traject. Daarnaast zijn wij, samen met onze enthousiaste collega’s van ‘The Expat Agency’, gespecialiseerd in het verhuren van vastgoed aan expats. Vele huurders en verhuurders zijn u al voorgegaan.

Voordelen van het verhuren van een woning

Uiteraard bent u zuinig op uw bezit en laat u niet “zo maar” iemand in uw woning wonen. Wij assisteren daarom graag bij het selecteren van huurders om te zorgen dat u de juiste huurder vindt. Wij zullen een grondige controle uitvoeren en de serieuze kandidaten aan u voorstellen. Het verhuren aan expats voor kortere of lange termijn kan een goede optie zijn. Expats hebben vaak meer te besteden en de huur wordt soms volledig of gedeeltelijk door de werkgever betaald. In dat geval kunt u rekenen op een goed rendement. Samen met u maken wij het verhuurproces succesvol!

Wat mag u van ons verwachten?

Nadat we kennis met elkaar hebben gemaakt bepalen we samen de gewenste huurprijs. Wij zorgen dat er mooie foto’s worden gemaakt met een mooie presentatie en zullen deze op huursites publiceren (zoals Funda Huur) en op onze eigen website. Ook zullen we de woning uiteraard delen met ons netwerk, ons eigen expat bestand en op de social media platformen.

Wij organiseren bezichtigingen en voeren de verhuuronderhandelingen uit. Met alles houden we u uiteraard goed op de hoogte.

Als alle partijen het met elkaar eens zijn, zullen we een (NVM) overeenkomst opstellen en zorgen voor de inspectie en de sleuteloverdracht. Onze focus is om u als verhuurder/eigenaar volledig te ontzorgen. U kunt vertrouwen op onze expertise en ervaring!

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.