Onze gegevens

Zoekt u een makelaar in Den Haag?

Bent u op zoek een makelaar in Den Haag? Meijs & Alink Makelaardij is zeer bekend in de Haagse woningmarkt. Als NVM-Makelaar zijn wij de juiste partij om uw bij te staan in deze drukke woningmarkt. Ook voor bedrijfsmatig onroerend goed kunt u bij ons terecht. En dankzij de dames van onze Expat Agency zijn wij voor expats een uitstekende keuze.

Wilt u een woning kopen in Den Haag?

Een woning kopen is (waarschijnlijk) niet iets wat u elk jaar doet. In de huidige tijd is een woning kopen in Den Haag sowieso niet altijd eenvoudig. Maar u hoeft het niet alleen te doen! Het is goed om een ervaren partij aan uw kant te hebben staan met de juiste connecties en kennis van de markt. U bent namelijk niet de enige die een huis zoekt. Wij zijn de partij die u als aankoopmakelaar kan ondersteunen met het zoeken en het kopen van een huis in de stad.

  • Samen bespreken we welke woning het beste bij u past en hoe we deze het beste kunnen vinden en kopen.
  • We houden u op de hoogte van het nieuwe aanbod. Meestal zelfs nog eerder dan Funda.
  • U kunt dan vaak als een van de eerste een bezichtiging inplannen.
  • Wij kijken met u mee en letten op de prijs/kwaliteit/ligging.
  • Wij bekijken ook het plaatselijke bestemmingsplan en andere omgevingsfactoren zodat u een weloverwogen keuzen kunt maken.
  • En uiteraard helpen wij u met de onderhandelingen

Kies Meijs & Alink Makelaardij als uw aankoopmakelaar in Den Haag. Neem vandaag nog contact met ons op.

Woning verkopen Den Haag

Is een huis verkopen voor u geen dagelijkse kost? Wij ontzorgen u graag in dit proces! Wij verlenen onze dienstverlening al jarenlang in de regio Den Haag en Voorburg met veel passie, kennis en kunde.

Op basis van onze kunde en expertise, ondersteunt door specialistisch vooronderzoek en (indien u dat wenst) een bouwkundige analyse, bepalen wij de waarde van uw woning. Vervolgens gaan we met u in overleg en bepalen we samen de vraagprijs.

Onze op maat professionele verkoopservice bestaat uit een goed verzorgde (digitale) verkoopbrochure en uitgebreide online zichtbaarheid op funda.nl, meijsenalink.nl en uiteraard op onze socials (bijv. Instagram en Facebook). Wij tonen uw huis ook in onze LED etalage, waar dagelijks vele (potentiële) kopers langskomen en eventueel bij ons kantoor binnen wandelen om te informeren naar het nieuwe woning aanbod. Ook kunt u met uw woning desgewenst meenemen met de Open Huis dagen.

De beste verkoopprijs en condities

Daar gaan wij voor! Wij zijn uiteraard bij alle bezichtigingen aanwezig, u hoeft daar zelf niet bij te zijn. Met geïnteresseerde gegadigden onderhandelen wij nét zolang totdat we het beste resultaat voor u hebben bedongen. Wij begeleiden u bij élke stap tot en met de overdracht bij de notaris.

Wilt u meer weten? Maak een afspraak of bel ons via 070-3877905

Waarom zijn wij uw beste keuze?

Door onze kennis van de markt, inbreng, input en scherpe onderhandelingen leveren wij u geld op! In dit vaak spannende proces zijn wij uw rots in de branding. Wat zijn uw verwachtingen en wensen? Wat is financieel mogelijk? Samen met u bepalen wij aan de hand van deze en vele andere vragen uw zoekopdracht op maat. Vervolgens ontvangt u dagelijks tips en het nieuwe aanbod vanuit het uitwisselingssysteem van de NVM. Meijs & Alink Makelaardij houdt natuurlijk ook scherp al het overige aanbod voor u in de gaten. U bent dus volledig op de hoogte van alles wat binnen uw wensen past.

Onze expertise

Bij bezichtigingen gaan wij met u mee. Wij letten daarbij scherp op de prijs/kwaliteit verhoudingen op zaken zoals het plaatselijke bestemmingsplan, planologische ontwikkelingen en andere omgevingsfactoren. Als u dat wilt, maken wij een schatting van eventuele verbouwingskosten voor u. Zo maakt u dus een weloverwogen keuze die niet alleen op emotie is gebaseerd. Wij ontzorgen u uiteraard bij het gehele biedingsproces.

Woning huren/verhuren Den Haag

Meijs & Alink Makelaardij is specialist op het gebied van verhuur aan expats. Wij doen dit met onze enthousiaste collega’s van ‘The Expat Agency’. Profiteer van ons uitgebreide verhuurnetwerk en onze goede samenwerking met (internationale-) bedrijven in Den Haag en omstreken. Wij schakelen snel, doelmatig en efficiënt. Met tevreden verhuurders en huurders als resultaat.

Waarom verhuren?

Verhuren van een woning levert u maandelijks een mooi rendement op. Maar u bent natuurlijk ook zuinig op uw bezit en laat niet “zo maar” iemand in uw woning wonen. Verhuur aan expats voor kortere of langere tijd is daarom een goede optie. Na een grondige achtergrondcheck stellen wij graag potentiële huurders aan u voor zodat u een comfortabele keuze kunt maken. Samen met u maken wij dit verhuurproces succesvol!

Wat mag u van ons verwachten?

In ons kennismakingsgesprek stellen wij de gewenste huurprijs vast. Vervolgens maakt onze fotograaf een mooie presentatie van uw woning, zodat uw woning opvalt op zowel Funda Huur als op onze eigen website.

Verder organiseren wij bezichtigingen en voeren de verhuuronderhandelingen. Dit alles vanzelfsprekend in goed overleg met u.

Zodra de partijen het eens zijn, stellen we de juiste (NVM) overeenkomst op en zorgen we voor de inspectie en de sleuteloverdracht. Wij doen er alles aan om u als verhuurder/eigenaar volledig te ontzorgen. U kunt vertrouwen op onze expertise!

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking via + 31 (0)70-38 77 905 of mail ons via info@expatagency.nl