Meijs & Alink Makelaardij zet uw huis in de schijnwerpers!

Uw huis verkopen is voor u vast geen dagelijkse kost. Met dat in gedachten ontzorgt Meijs & Alink Makelaardij u graag in dit proces. Wij verlenen onze dienstverlening al jarenlang met veel passie, kennis en kunde.

Uw verwachtingen waar maken

Daar staan wij voor bij Meijs & Alink! Een uitgebreid gesprek met u over alle wensen en verwachtingen ten aanzien van de verkoop is voor ons essentieel. Op basis van onze expertise, ondersteunt door specialistisch vooronderzoek en (op verzoek) een bouwkundige analyse, berekenen we de realistische waarde van uw woning. Vervolgens stellen wij in overleg met u de vraagprijs vast. Wij maken uw verwachtingen waar.

Onze op maat gemaakte professionele verkoopservice bestaat uit een prachtige (digitale) verkoopbrochure en uitgebreide online zichtbaarheid op de sociale media waaronder funda.nl, meijsenalink.nl en onze socials. Natuurlijk tonen wij uw huis ook in onze high tech (LED) etalage, waar dagelijks vele (potentiele) gegadigden langkomen en bij ons kantoor binnen wandelen om te informeren naar het nieuwe woning aanbod. En nemen wij uw huis mee in onze Open Huis dagen.

De beste verkoopprijs

Daar gaan wij voor! Bij alle bezichtigingen zijn wij uiteraard aanwezig, u hoeft daar zelf niet bij te zijn. Met geïnteresseerde gegadigden onderhandelen wij nét zolang totdat we het beste resultaat voor u hebben bedongen. Meijs & Alink Makelaardij ontzorgt, onderhandelt en begeleidt u bij élke stap tot en met de overdracht bij de notaris.

Meijs & Alink makelaardij is actief in o.a. Voorburg en Den Haag. Wij werken ook regelmatig voor en met expats in de regio.

Maak een afspraak of bel ons: 070-3877905