Duurzaam wonen – inspiratie voor woningbezitters

Deze week is het nieuwe magazine “Duurzaam wonen – inspiratie voor woningbezitters“  door de NVM uitgebracht. Het magazine bevat een aantal voorbeelden van woningeigenaren die met de verduurzaming van hun woning aan de slag zijn gegaan.

Met het magazine willen ze ook andere woningeigenaren inspireren en informeren over de mogelijkheden om hun nieuw aangeschafte of huidige woning te verbeteren.

Wellicht dat in deze overspannen markt en door de Corona crisis de focus op de komende verduurzamingsopgave en energietransitie wat op de achtergrond is geraakt. Maar het kan daarbij ook een kans zijn, zeker nu veel woningeigenaren aan het verbouwen zijn geslagen.

Met een laagdrempelige lening vanuit het Warmtefonds bijvoorbeeld kunnen verduurzamingsmaatregelen eenvoudig bekostigd worden. Meer hierover en andere financieringsmogelijkheden vind je terug in dit magazine.

Het magazine is hieronder terug te vinden, als doorbladerversie. En vanuit het oogpunt van duurzaamheid ook dit jaar niet in gedrukte vorm.
https://viewer.joomag.com/nvm-magazine-duurzaam-wonen-2021/0770643001623942892?short&

Deel dit bericht